понеділок, 24 квітня 2017 р.

ВЕЛИКОДНЄ СВЯТО В ДНЗ «ПРОЛІСОК»
Робота з духовно-морального виховання дошкільників на основі християнських цінностей передбачає ознайомлення дітей з державно-релігійними святами. Звичайно, Великдень святкують і діти і дорослі. Веселе свято відбулося в дошкільному навчальному закладі №36 «Пролісок». Ведуча Тарадайко О.Л. привітала дітей і гостей.
                                          Христос Воскрес!
                                          Христос Воскрес!
                                          Радість небо нам являє,
                                          Паска красна нас вітає!                
 Діти подивилися цікавий православний мультфільм про підготовку зайчика до свята, разом співали пісню «Свято Воскресіння»,  водили хоровод «Йшла Марія по Україні», грали в народні ігри «Метелики і квіти», «Перенеси крашанку у ложці», танцювали танок квітів – вісників весни та краси. Діти старшої групи підготували казочку «Пасхальний подарунок», в якій були справжніми артистами Улянка Осадча, Мишко Закупа, Ваня Галицький, Настя Пазуренко, Мирослава Крамна.

Запрошені  на свято були гості зі Свято-Троїцького храму, які привітали дітей і дорослих. О. Леонід подякував дітям за пісні, танці, вірші, які вони вивчили до свята, оцінив виставку малюнків дітей – розписані писанки, розповів про великодні дні, які закінчаться в кінці травня святом Вознесіння,  порадував діток подарунками. Аня Доценко разом з вихователем Мариною Олегівною своїм співом  славили святе Христове Воскресіння. Наприкінці свята всі разом заспівали пісню «Молитва за Україну». 









Немає коментарів:

Дописати коментар