четвер, 29 грудня 2016 р.

Новорічна виставка в дитячому саду
"Зимова фантазія"


Зима у всіх асоціюється з новорічними святами та подарунками. У всіх святковий настрій. І в дитячому садку №36 "Пролісок" діти спільно з батьками щороку беруть участь в оформленні виставки новорічних виробів.
Представляємо до  Вашій увазі фотозвіт про виставку новорічних робіт "Зимова фантазія".
Новорічні поробки своїми руками унікальні тим, що коли займаєшся їх виготовленням, це по суті своїй вже свято, адже саме час настав для реалізації новорічних ідей. Для дітей, любителів майструвати будь-які вироби, вироби, які готуються до нового року, особливо дороги і цікаві. А коли поруч з дитиною з ентузіазмом працює мама, тато чи інші дорослі, участь яких дитині особливо дорога, тоді процес творчий перетворюється на захоплююче дійство.










Новорічні свята в дитячому садку "Пролісок"
    
  Наближається найулюбленіше дітками свято – Новий рік. У багатьох з нас спогади про новорічний ранок в дитячому садку повязаний з нескінченним вирізанням сніжинок, приходом Діда Мороза і Снігуроньки, маскарадними костюмами, ялинкою, і звичайно з подарунками. Діти чекають його з нетерпінням, адже добрий Дід Мороз завжди дарує чудові подарунки, а веселощі, якими супроводжуються новорічні гуляння, запам'ятовуються дітям на цілий рік. У дитячому садку №36 "Пролісок" Новий рік посідає особливе місце серед інших свят. До нього готуються довше за все, з особливою ретельністю. Вихователі та музичний керівник намагаються, щоб захід пройшов на найвищому рівні, адже по ньому оцінюють їх роботу з дітьми.














Ура! Новий рік стрічаємо, а Старому дякуємо!


Закінчується 2016 рік. Яким він був для малюків дошкільного закладу «Пролісок»? Веселий, теплий, радісний, гомінкий, такий, як само дитинство. Незважаючи на всі складності нашого життя, в цьому році діти відчули справжню турботу про них з боку дорослих. В цьому році в садочку була капітально відремонтована  покрівля, замінені всі вікна, двері, зроблене зовнішнє освітлення території, придбане нове електрообладнання для кухні та пральної, постільна білизна, стільчики і саме головне - дитячі іграшки! Дякуємо відділу освіти Добропільської міської ради за таку колосальну роботу, яка робить щасливими наших малюків.