четвер, 17 січня 2013 р.


 Зустрічаємо гостей в нашому садочку.


 17 січня в дошкільному навчальному закладі №36 "Пролісок" відбулася зустріч предметної науково-методичної комісії вихователів груп дітей раннього віку, за темою: «Створення умов в дошкільному закладі для розвитку мілкої моторики у дітей раннього віку». Серед гостей заходу була присутня методист методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради Героєва Валентина Іванівна, вихователі груп раннього віку міста Добропілля. 

Педагогами нашого закладу були  проведені відкриті заняття.

"Веселі Гномики" (Кулініч Тамара Валентинівна) - група "Дзвіночки".
"В гостях у сніжинки" (Квітченко Ліна Борисівна) - група "Метелики".
Під час занять, педагогами були представлені різноманітні  методи та форми роботи з дітьми. Малята з задоволенням допомагали Півнику "вилікувати горлечко" зібравши чайний сервіз за кольором. Використання природних матеріалів ( вправа "Нагодуємо півника"), гороху та фасолі, є одним з єфективних методів розвитку мілкої моторики. Та найбільше задоволення дітки отримали під час справжнього чаювання, що вже стало традицією в валеологічній групі "Метелики".
Гості звернули увагу на різноманітність ігрових завдань для малюків. Це і вправа "Збери горішки для білочки" ( малята власноруч збирали та сортирували горіхи за розміром), вправа "Склади ялинку" ( робота з прищепками), вправа "Змотай стрічку" яка допомагає малятам сконцентрувати увагу, розвивати моторику та отримати задоволення від доведеного до кінця діла.
Запрошені педагоги залишилися задоволеними та отрималили в свою "Педагогічну валізку" багато цікавих ідей, які обовязково використають у своїй роботі.  Створена в садочку позитивна атмосфера, гостинність, все це сприяло злагодженій та продуктивній роботі вихователів.