суботу, 1 червня 2013 р.

1 Червня – День захисту дітей!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

  Зробити дитинство щасливим – це, звичайно, проблема не одного дня. Але 1 червня у Міжнародний День захисту дітей, суспільство наче підбиває певні підсумки, намагаючись з’ясувати, що зроблено в цьому напрямку, накреслює перспективи на майбутнє. Відомо, що далеко не всі діти в світі мають можливості реалізувати право на щасливе дитинство. Але дітворі, яка відвідує дошкільний навчальний заклад №36 «Пролісок», що в місті Добропіллі, Донецької області, дійсно повезло.

  Кожного року, не став винятком і цей рік, 1 червня в садочку звучала музика, дітей зустрічали  педагоги, які роздавали частування. У цей день малюки були особливо вдягнені в різні костюми які допомогли перетворитися їм на мушкітерів, чарівних квіточок, клоунів. І  дійсно відчувався святковий настрій.

    Міжнародний День захисту дітей приносить безліч нових вражень, сміху, радощів, любові.

    Щиро і сердечно вітаємо з цим чудовим святом всіх дітей та батьків.