пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.


МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР В ДІЇ

Навесні 2018 року ініціативна група нашого дошкільного закладу прийняла участь у конкурсі міні-грантів «Громада своїми руками», який проводився в рамках реалізації Програми соціального партнерства компанії ДТЕК і міста Добропілля. 26 липня 2018 года в актовій залі виконкому Добропольскої міської ради відбулося урочисте вітання та врученння сертифікатів переможцям конкурсу.   Серед них проект «Методичний центр», реалізація якого  допоможе покращити роботу методичної служби дошкільного закладу №36 «Пролісок» в наданні  методичної допомоги педагогам, батькам, дітям.
     В ДНЗ  №36 «Пролісок» методичний кабінет є центром роботи методичної служби, яка обслуговує не тільки роботу закладу, а й надає консультацію (в тому числі й дистанційно) мешканцям мікрорайону щодо організації дошкільної освіти дітей, які відвідують заклади, а також патронату неорганізованого контингенту дітей, в тому числі дітей з особливими потребами. Перемога в конкурсі надала можливість втілити в життя заплановане. Щоб виконати проект в зазначені терміни в роботу були включені, крім ініціативної групи, педагоги, обслуговуючий персонал, батьки.
        Ми всі щиро вдячні працівникам Центру муніципального розвитку м. Добропілля, організаторам та ініціаторам  конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками», який проводиться в рамках реалізації Програми соціального партнерства компанії ДТЕК і міста Добропілля та допомагає всім небайдужим людям втілювати прогресивні ідеї, які зроблять наше місто сучасним та європейським.
Влітку  ми не спочивали
А  ідеї висували
Участь  в конкурсі приймали
Переможцями ми стали
Нашу мрію методцентр
Та й підтримав ЦМР,
А сучасний стиль - хайтек
Втілив у життя ДТЕК.