пʼятницю, 18 листопада 2016 р.


Впровадження проекту з розвитку соціальних навичок ефективної взаємодії дітей
 
“ Вчимося жити разом ”
в дошкільному навчальному закладі №36
“ Пролісок ”



17.11.16 в ДНЗ№36"Пролісок" м. Добропілля в рамках проекту «Вчимося жити разом» вихователем - методистом Перліцану Л.В. проведено заняття з дітьми старшого дошкільного  віку за темою "Діти ввічливі та чемні всім навколишнім приємні". Під час заняття дошкільнята вправлялися в вживанні ввічливих слів, вчили правила культурної поведінки.  






Впровадження проекту з розвитку соціальних навичок ефективної взаємодії дітей
 
“ Вчимося жити разом ”
в дошкільному навчальному закладі №36

“ Пролісок ”

17.11.16р. в ДНЗ №36"Пролісок" м. Добропілля в рамках проекту «Вчимося жити разом» вихователем - методистом Перліцану Л.В. проведено  заняття з дітьми середнього дошкільного віку за темою "Дружні діти - мов квіти". Під час заняття малюки навчалися дружньому ставленню до оточуючих та  способам толерантної взаємодії.





"ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ РУХУ" 
В ДОШКІЛЬНОМУ  НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ №36 "ПРОЛІСОК"

   Відповідно до наказу № 259 відділу освіти Добропільської міської ради від 11.11.2016 р. «Про проведення в закладах освіти міста Тижня безпеки руху» та у зв’язку з проведенням цілеспрямованої роботи з вихованцями дошкільного закладу та їх батьками щодо профілактики травматизму та аварій на дорогах, з метою виховання безпечної поведінки, формування у дошкільнят світоглядних та етичних основ безпеки дорожнього руху, підвищення рівня інформаційно-просвітницької роботи з даного питання в дошкільному навчальному закладі № 36 «Пролісок» з 14.11.2016 р. по 21.11.2016р. було проведено комплекс заходів з безпеки дорожнього руху.