середу, 29 травня 2013 р.



ПЕРШИЙ ВИПУСКНИЙ БАЛ!


     Стало доброю традицією в дошкільному закладі № 36 "Пролісок" проводжати дітей до школи. Музичним керівником Пастуховою Н.О. підготовлено і проведено  випускний бал. Добре підібрана музика, вірші для вдячних випускників, підготовлені різноманітні танці.

     Святкування відбулося  29 травня, вихователі старшої випускної групи "Сунички" Костенко Олена Миколаївна, Мещерякова Наталя Іванівна, помічник вихователя Белізная Олена Петрівна  разом з  батьками вихованців зі сльозами на очах дивились і  сумували про те, що скінчилося безтурботне дошкільне дитинство.

    Приємним сюрпризом став для присутніх матусь, бабусь і всіх гостей танок у виконанні дівчаток та їх татусів. Не можливо було приховати чаруючі погляди та сховати всі емоції радощі та хвилювання.

     Наприкінці свята батьки подякували колективу дитячого садочка за дбайливе ставлення до їх дітей і високий рівень підготовки майбутніх школярів. Тож побажаємо нашим, вже дорослим малюкам, великих досягнень у їх цікавому та захоплюючему майбутньому житті.