четвер, 15 лютого 2018 р.


Виставка дидактичних посібників «Логіко-математичні ігри для дошкільнят» в закладі дошкільної освіти №36 «Пролісок».

 Мета: підвищити рівень професійної компетентності педагогів закладу з проблеми інноваційних підходів до організації логіко-математичного розвитку  дошкільнят. Поповнення розвивального середовища груп, обмін досвідом.

















Семінар-практикум «Розвиток логіко-математичних здібностей дітей дошкільного віку».

Згідно з річним планом,  в закладі дошкільної освіти №36 «Пролісок» відділу освіти Добропільської міської ради 15 лютого пройшов семінар-практикум з питання розвитку логіко-математичної компетенції дошкільнят. Мета заходу: підвищення фахового рівня педагогів щодо використання сучасних технологій в освітньому процесі та організація професійного діалогу для реалізації освітньої лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі».











Працюємо з молодими спеціалістами.
"Шлях до майстерності"
Предметом особливої уваги в нашому педагогічному колективі є підтримка та фахове зростання молодих педагогічних кадрів. Шлях молодого спеціаліста до вершин професійної майстерності надзвичайно важливий. Тому ми прагнемо щоб з перших кроків він зустрів досвідчених наставників, які б допомагали йому оволодіти професійними навичками, прилучати до життя педагогічного колективу.  Молодого педагога необхідно орієнтувати на використання сучасних методів і прийомів роботи з дітьми, на постійне поповнення їх знань, осягнення секретів виховання.
Заняття з логіко-математичного розвитку «В країні геометричних фігур» в групі старшого дошкільного віку. Вихователь Кучеренко Альона Андріївна.
Заняття з логіко-математичного розвитку «Морські пригоди» в групі молодшого дошкільного віку. Вихователь Куць Вікторія Геннадіївна.