пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

«ТИЖДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ»
У ДОШКІЛЬНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ №36 «ПРОЛІСОК» ВІДДІЛУ ОСВІТИ ДОБРОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


      Чудове Свято Дошкілля – це ще одна надзвичайна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає своє серце і любов дітям, навчає і розвиває в них почуття гідності, доброти, мудрості та любові до ближнього.
       Тому, відповідно до плану роботи  відділу освіти Добропільської міської ради і методичного кабінету, з метою формування у дошкільнят національно-патріотичної свідомості, пізнавального розвитку та духовно-морального, естетичного і фізичного виховання   з 26 вересня по 30 вересня 2016 року в нашому садочку цілий тиждень відзначався  «Дня Дошкілля», який був  насичений безліччю святкових дитячих розваг та різних заходів, присвячених даному святу.
       Перший день святкування пройшов під гаслом «Дитсадок наш рідний дім, радо й весело нам в нім». В цей день відбулося урочите відкриття  «Тижня Дошкілля». Другий день - «Веселка талантів» подарував малятам святковий концерт в якому прийняли участь всі вихованці закладу. Під веселу та запальну музику пройшов «танцювальний марафон», малята співали пісні, розповідали вірші про найкрашій садок та улюблених вихователів,  змагалися в веселих іграх. День під назвою «Роби з нами, роби як ми, роби краще нас!» дошкільники присвятили фізичному та духовному здоров`ю. Вихователі підготували для дітлахів спортивні розваги, конкурси, ігри. Четверти день «Тижня дошкілля» подарував і дорослим і малюкам можливість побувати на виставці репродукцій картин популярної  української художниці Євгенії Гапчинської. Діти узнали, що картини відомої харків’янки є бажаними на виставках не тільки вУкраїні, а й Європи.  «Постачальник щастя №1»  називають цінителі її творчості. Картини з маленькими смішними  чоловічками із зворушливими написами не залишають байдужими, даруть щастя та радість.
        Протягом тижня в закладі панувала атмосфера взаєморозуміння та усвідомлення того, що лише спільними зусиллями колективу закладу і батьків дошкільнят можна досягти успішних результатів у виховання підростаючого покоління.
    Підсумковим акордом урочистостей була проведена святкова нарада колективу, на якій лунали теплі, щирі слова - привітання від завідувача ДНЗ Галини Федорівни Андрушків, які були підкріплені грамотами відділу освіти Добропільської міської ради за плідну творчу працю, вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти та з нагоди світкування Всеукраїнського Дня Освітян. Грамотами було відзначено вихователів Олену Володимирівну Чумак та Ольгу Вікторівну Губар. Вихователя-методиста закладу Ларису Володимирівну Перліцану було нагороджено цінним подарунком під час проведення святкового заходу в залі Добропільскої міської ради.
     Отже, Дошкілля – це світо любові,  турботи і поваги. Бо в ньому ми плекаємо майбутні віки. Нехай же всім працівникам дошкільної сфери все вдається, що  запланували. І будуть щиро  вдячні наші діти і батьки.
                                      
ЗІ СВЯТОМ ВАС!

















                       ВИСТАВКА В ДОШКІЛЬНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ


ГАПЧИНСКАЯ ЕВГЕНИЯ ГЕННАДИЕВНА
Родилась 15 ноября 1974 в Харькове в семье военного. Пятый ребёнок в семье. В пятилетнем возрасте пошла в школу, а в 13 лет стала студенткой Харьковского художественного училища. Окончила Харьковский художественный институт.
Стажировалась в Нюрнбергской художественной академии. В 2000 году переехала в Киев. Художественно-выставочную деятельность начала в 2002 году. Художница сотрудничает с издательством «А-ба-ба-га-ла-ма-га», в частности проиллюстрировала книгу Ивана Малковича «Лиза и её сны».
Ежегодно проводит более десятка новых выставок на Украине, в России, Франции, Бельгии, Англии, Нидерландах и других странах. Имеет несколько собственных галерей на Украине и в России. Её работы хранятся в европейских музеях и частных коллекциях ценителей и деятелей искусства.