четвер, 28 квітня 2016 р.

Засідання опорного дошкільного навчального закладу
№36 «Пролісок»
27 квітня 2016 року, згідно з графіком проведення методичних заходів дошкільних навчальних закладів в м. Добропіллі  на базі ДНЗ №36 «Пролісок» відбулося чергове засідання педагогів опорного закладу за проблемою «Роль педагогічного колективу в роботі з розвитку духовно-морального виховання дітей на основі християнського віровчення». Зустріч була присвячена темі:              Національно - патріотичне виховання в дошкільному навчальному закладі. В  засідання прийняли участь методист міського методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради Героєва В.І. та вихователі дошкільних закладів яким не байдужа проблема духовного і морального розвитку дошкільнят.
Мета даного заходу: підвищити рівень теоретичної підготовки педагогів щодо питань національно-патріотичного виховання дошкільників в умовах сьогодення; розкрити необхідність актуалізації формування в дошкільнят особистісних рис, орієнтованих на загальнолюдські моральні цінності. Під час заходу вихователь-методист Перліцану Л.В. підняла питання планування роботи за проблемою, обговорювалися концепція та принципи виховання за методикою   С Русової. Педагоги мали змогу потренуватися у складанні сенкану – вірша з п’яти рядків,  дізнатися цікавих фактів про українську мову, визнану однією з найгарніших та найпоширеніших мов світу.
Зустріч пройшла в теплій та затишній атмосфері і закінчилася підведенням підсумків річної праці опорного дошкільного навчального закладу №36 «Пролісок» керівником  Андрушків Г.Ф.






Немає коментарів:

Дописати коментар