пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

                                                                    Чудовий світ іграшки.

В`язання здавна користувалося великою любов’ю у рукодільниць.  Клубок ниток і маленькі інструменти – гачок та шпиці – мають необмежені властивості для творчої праці.
В`язання іграшок-вельми захоплююче і вдячне заняття. Хоча воно під силу тільки досвідченим майстриням. Такі іграшки відрізняються від всіх інших особливим теплом, яке випромінюють руки її творця. Вони приносять радість і дітям, і дорослим. У житті будь-якого малюка вони відіграють велику роль. Обіймаючи одну з таких іграшок, дитині легко і приємно засипати в своєму затишному ліжечку, тільки їм малюк довіряє свої маленькі секрети і таємниці, грає з ними в захоплюючі ігри, годує їх цукерками та печивом.
В дошкільному навчальному закладі №36 «Пролісок» відбулася персональна виставка в’язаної іграшки Шуман Ольги Володимирівни, матусі одного з вихованців II групи раннього віку «МЕТЕЛИКИ» Олексія Шумана. Вихователі Чумак Олена Володимирівна та Григоренко Ольга Миколаївна оформили чудову виставку та презентували її на семінарі керівників дошкільних навчальних закладів нашого міста. Гостів нашого дитячого садочка вразила оригінальність та яскравість виробів. А підібраний колір ниток та неповторність кожної деталі створило цікаву композицію.  Роботи Ольги Володимирівни є справжнім творчим шедевром. Тож ми бажаємо матусі натхнення,  розвивати свій талант та ще багато разів подарувати нам чудові емоції.  









                                                 


Немає коментарів:

Дописати коментар