понеділок, 30 вересня 2013 р.


                                                       «Пролісок» - ласкаво так звуть дитсадочок,
                                                         Він літом весь в квітах, неначе віночок.
  Вирує й кипить тут постійно життя,
  Бо діти – це світле для нас майбуття!


Щоранку розпочинає «Пролісок» свій день приємною метушнею дітлахів, вихователів, щоб кожний крок, зроблений нашими вихованцями міг не лише сформувати їхнє особливе бачення світу, а й виплекати гармонійно розвинену, впевнену в собі й цілеспрямовану людину. Щоб дитина виросла чуйною, милосердною, могла здійснювати добрі вчинки і співпереживати, радіти від щирого серця, ми, дорослі – вихователі «Проліска» оточуємо її любов’ю та красою. Невичерпним джерелом такої краси віддавна є мистецтво – театр, музика.
24 вересня в дошкільному навчальному закладі пройшов захід присвячений Всеукраїнському Дню дошкілля  за темою «Веселка талантів». Дошкільнята всіх вікових груп прийняли активну участь в музичній творчості та святі художнього слова. Свої танцювальні та співочі здібності показали діти старшої групи «Барвінки» (вихователь Губар О.В.) та середньої групи «Телесики»  (вихователь Фісак О.І.). Група раннього віку «Метелики» (вихователь Григоренко О.М.) тільки  починають робити перші кроки до знайомства з мистецтвом, знайомства з музичною залою дошкільного закладу,  де й відбуватиметься казкове, музичне, театральне життя малюка. Не забуваючи про головну мету нашого закладу – духовно-моральний розвиток особистості,  вихователі познайомили дошкільників з ляльковими персонажами пізнавального дитячого журналу «Шишкін ліс». Його герої приєдналися до загального таночка з іграшками. Старша група «Капітошки» продемонструвала звої вміння, виконуючи музичні етюди з використанням звукового оркестру за методикою Карла Орфа.  Майбутні зірочки співочого таланту Софія Мальцева та Софія Чорна виконали сольні пісні «Осінь», «Мій дитячій садок».
Протягом дня в садочку не стихала музика, адже саме чарівні звуки музики  не лишають байдужими ані дорослих, ані малих. Створюють святковий піднесений настрій та налаштовують на позитивні емоції.

                            
                            




Немає коментарів:

Дописати коментар